Skip to main content

Gratis poker

 

Det är mycket enkelt att idag registrera sig på en pokersajt för att spela poker. Det enda man behöver är att föra över pengar, som man kna göra på många olika sätt. Men det är inget måste att sätta in pengar, det funkar alldeles utmärkt att spela gratis poker utan att sätta in några pengar överhuvudtaget. Pokerrumen har gjort så att alla som vill kan komma dit och spela poker gratis på deras sajt. Allt för att du ska få prova på och spela på deras klient eller bara för att spel för kul.

Enkelt att börja gratis

Det är alltid en fördel med att spela gratis poker först, så att du kan se hur det funkar eller lära dig alla knappar som finns. När du vill spela Casino utan registrering . Spela Nu!  poker gratis så laddar du bara först ner en av pokersajterna som finns här, efter nedladdningen så startar du upp klienten och letar efter något som heter gratis spel eller på engelska “play money” Här sitter oftast fulla bord eftersom det är många som vill spela gratis poker utan att behöva sätta in och riskera några egna pengar. Men nu är det bara att välja ett bord och sätta igång med ditt spel.

Inte seriöst spel

Det som kan vara lite tråkigt är att det inte spelas värst seriöst, alla spelare vill vara med i alla potter och det blir svårt att få till något riktigt skön lir. Allt känns mer som en stor keno bricka. Så om du vill spela seriös poker så måste du helt enkelt hålla dig undan gratis poker och sätta in lite riktiga pengar.

Vinn riktiga pengar gratis

Men såklart så kan du alltid spela gratis turneringar som brukar  Blackjack: “Rosalie kallas freerolls på engelska. Dessa freerolls brukar finnas på alla sajter och prispengarna i dessa turneringar brukar bestå i riktiga pengar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *